HjemOpskrifterRana tortelloni med friske tomater, aubergine og ricotta

Rana tortelloni med friske tomater, aubergine og ricotta

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g ricotta
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 25 g parmigiano reggiano
  • salt
  • sort peber
  • 1 aubergine
  • 500 g cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 500 g Rana tortellinier

Sådan gør du

  • 1.
    Hak halvdelen af basilikummen groft, og rør den sammen med ricotta og parmesan.

  • 2.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 3.
    Halvér auberginen, og skær i skiver på 1 cm.

  • 4.
    Halvér tomaterne.

  • 5.
    Hak hvidløget fint.

  • 6.
    Varm olien i en pande, og steg auberginerne ved middel varme, ca. 3 min. pr. side.

  • 7.
    Kom tomater og hvidløg i, og vend det sammen.

  • 8.
    Lad det simre i 5-8 min., mens pastaen koges efter pakkens anvisning.

  • 9.
    Gem 1½ dl af kogevandet, før det sigtes fra.

  • 10.
    Vend pastaen sammen med auberginer, tomater og det gemte kogevand.

  • 11.
    Servér med ricotta og resten af basilikummen oven på.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7735 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
478 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 17.8 %5.0 g
Kulhydrat: 35 %9.9 g
Fedt: 47.2 %6.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;