HjemOpskrifterRamennudler med æg

Ramennudler med æg

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk revet frisk ingefær
  • 1 tsk chiliflage
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 æg
  • 1 tsk sesamfrø
  • 1 forårsløg

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og sigt vandet fra.

  • 2.
    Hak hvidløget fint.

  • 3.
    Varm olien i en pande, og steg hvidløg og ingefær i et halvt minut.

  • 4.
    Kom chiliflager og sojasauce i, og tilsæt de kogte nudler.

  • 5.
    Vend rundt i det, og skub nudlerne lidt til siden i panden.

  • 6.
    Slå ægget ud i den anden side af panden og steg det, mens du rører lidt rundt i det med en spatel.

  • 7.
    Når ægget begynder at sætte sig, røres det sammen med nudlerne.

  • 8.
    Servér med sesamfrø og fintsnittet forårsløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1015 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
819 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 16.8 %8.1 g
Kulhydrat: 8.4 %4.0 g
Fedt: 74.8 %16.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;