HjemOpskrifterRamen med smilende æg, boghvedenudler og sprød topping

Ramen med smilende æg, boghvedenudler og sprød topping

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 æg
  • 400 g boghvede nudler
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 2 dl fløde
  • 4 spsk sojasauce
  • 100 g lilla spidskål
  • 1 frisk chili
  • 100 g østershatte
  • lidt olie til stegning
  • 100 g enokisvampe
  • 80 g bønnespirer
  • ristede sesamfrø
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • 1.
    Kog æggene i 8 minutter, og køl dem ned under rindende koldt vand.

  • 2.
    Kog boghvedenudlerne efter pakkens anvisning.

  • 3.
    Bring grønsagsbouillonen i kog, og tilsæt fløde.

  • 4.
    Smag suppen til med sojasauce.

  • 5.
    Fordel nudlerne i fire passende skåle.

  • 6.
    Snit spidskål og chili fint.

  • 7.
    Svits østershattene gyldne på panden i en smule olie.

  • 8.
    Kom enoki, østershatte, spidskål, gulerødder, chili og bønnespirer i skålene, og hæld den varme suppe over fyldet.

  • 9.
    Pil æggene, og skær dem i halve.

  • 10.
    Top hver suppe med to halve æg, og pynt til sidst med frisk koriander, et drys ristede sesamfrø og friskkværnet peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8021 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
349 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 20 %4.1 g
Kulhydrat: 62.4 %12.8 g
Fedt: 17.6 %1.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;