Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ramen med smilende æg, boghvedenudler og sprød topping
Ramen med smilende æg, boghvedenudler og sprød topping
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 æg
400 g boghvede nudler
1 liter grøntsagsbouillon
2 dl fløde
4 spsk sojasauce
100 g lilla spidskål
1 frisk chili
100 g østershatte
lidt olie til stegning
100 g enokisvampe
80 g bønnespirer
ristede sesamfrø
friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Kog æggene i 8 minutter, og køl dem ned under rindende koldt vand.
2.
Kog boghvedenudlerne efter pakkens anvisning.
3.
Bring grønsagsbouillonen i kog, og tilsæt fløde.
4.
Smag suppen til med sojasauce.
5.
Fordel nudlerne i fire passende skåle.
6.
Snit spidskål og chili fint.
7.
Svits østershattene gyldne på panden i en smule olie.
8.
Kom enoki, østershatte, spidskål, gulerødder, chili og bønnespirer i skålene, og hæld den varme suppe over fyldet.
9.
Pil æggene, og skær dem i halve.
10.
Top hver suppe med to halve æg, og pynt til sidst med frisk koriander, et drys ristede sesamfrø og friskkværnet peber.
Grøntsager
Mellemøsten
Vegetar
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8021 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
349 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
20 %
4.1 g
Kulhydrat:
62.4 %
12.8 g
Fedt:
17.6 %
1.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;