HjemOpskrifterPulled portobello tacos med peberfrugtsalat

Pulled portobello tacos med peberfrugtsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g portobello svampe
  • 2 spsk olivenolie
  • salt & sort peber
marinade
  • 1 løg
  • 0.5 dl tomatketchup
  • 2 spsk HP sauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk groft salt
salat
  • 2 peberfrugter
  • 1 frisk chili
  • 1 rødløg
  • 0.5 limefrugt
  • 1 hjertesalat
  • 8 små tortillaer
  • 1 bæger frisk koriander

Sådan gør du

  • 1.
    Vend svampene med olivenolie og lidt salt og peber.

  • 2.
    Kom dem i et ovnfast fad, og bag dem i 30 min. ved 200°C.

  • 3.
    Brug to gafler til at trevle dem i småstykker.

  • 4.
    Riv løget groft, og kom det i en gryde sammen med de øvrige ingredienser til marinaden.

  • 5.
    Lad det småkoge i 5 min., og vend det sammen med de trevlede svampe.

  • 6.
    Skær peberfrugter, chili og rødløg i meget tynde strimler, og vend det med limesaft.

  • 7.
    Snit salaten fint.

  • 8.
    Lun tortillas, og server med pulled portobello, peberfrugter, salat og et drys koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8111 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
507 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.6 g
Protein: 11.9 %3.6 g
Kulhydrat: 52.5 %15.7 g
Fedt: 35.6 %4.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;