Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Plantebaseret lasagne med urter
Plantebaseret lasagne med urter
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
60-90 min
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
150 g lasagneplader
100 g revet mozzarellaost
1 dl frisk salvie
Vegetarsauce
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
300 g Naturli' hakket
2 dåser hakkede tomater
3 laurbærblade
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Hytteostblanding
3 dl hytteost 4%
3 dl creme fraiche 5%
1 spsk tørret oregano
1 tsk stødt muskatnød
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Pynt
50 g røde og gule cherrytomater
20 g rucolasalat
1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
1 dl urter, fx basilikum, frisk timian og salvie
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Hak zittauerløg og hvidløg fint, og brun begge dele af i en gryde med olivenolie.
2.
Tilsæt Naturli’ hakket, og brun godt af.
3.
Tilsæt hakkede tomater, laurbærblade, salt og friskkværnet sort peber.
4.
Lad saucen simre.
5.
Bland hytteosten med creme fraiche, oregano og muskatnød.
6.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
7.
Læg et lag af vegetarsauce i bunden af et ildfast fad.
8.
Fordel et lag af hytteostblandingen ovenpå, og dæk det hele med lasagneplader.
9.
Læg et nyt lag med vegetarsauce og lasagneplader.
10.
Slut af med resten af hytteostblandingen og drys med revet mozzarella.
11.
Pynt med frisk salvie.
12.
Lad lasagnen gratinere i ovnen ved 200°C i ca. 35 minutter, til mozzarellaosten er godt smeltet og har en gylden farve.
13.
Pynt den varme lasagne med cherrytomater, rucola, revet citronskal og friske urter.
14.
Drys med salt og friskkværnet sort peber.
Vegetar
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9826 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
435 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
28.6 %
7.3 g
Kulhydrat:
32.6 %
8.3 g
Fedt:
38.8 %
4.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;