Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pizza med squash og spicy kødboller
Pizza med squash og spicy kødboller
Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
30 g gær
3.5 dl lunken vand
1 spsk olivenolie
2 tsk salt
ca. 625 g hvedemel
400 g tomatpasta
200 g revet mozzarellaost
1 grøn squash
spicy kødboller:
200 g hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 tsk tørret oregano
1 tsk paprika
1 frisk chili
0.5 tsk sort peber
0.5 tsk salt
20 g smør
pynt:
1 rødløg
1 stilk frisk oregano
1 bæger frisk basilikum
0.5 tsk flagesalt
Sådan gør du
1.
Smuldr gær ned i en skål.
2.
Hæld vandet over, tilsæt olie, salt og til sidst halvdelen af hvedemelet.
3.
Ælt dejen godt, og tilsæt resten af melet lidt efter lidt.
4.
Ælt dejen i cirka 10 minutter, eller til dejen er lind.
5.
Dæk skålen til, og lad dejen hæve i 30 minutter ved stuetemperatur.
6.
Lav kødbollerne imens: Rør hakket oksekød, et revet fed hvidløg, tørret oregano, paprika, en finthakket chili, sort peber og salt sammen i en skål.
7.
Rul små oksekødskugler på størrelse med en teske.
8.
Steg dem i smør i ca. 2 minutter, til de har fået en gyldne farve.
9.
Del pizzadejen i fire, og rul dem ud til pizzabunde på et melrystet bord.
10.
Kom tomatpasta, revet mozzarellaost, tynde squashskiver og oksekødskugler på bundene.
11.
Læg dem på en bageplade uden bagepapir, og bag pizzaerne i ovnen ved 230 C i cirka 10 minutter, eller til de er sprøde og osten er smeltet.
12.
Pynt med tynde rødløgsskiver, frisk oregano, basilikum og flagesalt.
Madpakke
Hovedret
Pizzaer
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14722 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
730 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
20.1 %
8.6 g
Kulhydrat:
55.2 %
23.7 g
Fedt:
24.7 %
4.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;