HjemOpskrifterPizza Patate

Pizza Patate

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 1 fornaio pizzadej - færdig
  • 1 bagekartoffel
  • 1 løg
  • 3 rosmarinkviste
  • 75 g blød friske gedeoste
  • 1 spsk jomfruolivenolie
  • havsalt
  • sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Tænd ovnen på 225 grader og lad en bageplade blive i ovnen, så den bliver godt varm.

  • 2.
    Læg pizzabunden på et stykke bagepapir.

  • 3.
    Top med kartoffel skåret i tynde skiver, løg i tynde både, hakket rosmarin og smuldret gedeost.

  • 4.
    Dryp olivenolie over pizzaen og krydr med oregano, salt og peber.

  • 5.
    Lemp forsigtigt pizzaen med bagepapir over på den varme bageplade og bag i ovnen i ca. 10 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6334 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
759 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 12.4 %5.5 g
Kulhydrat: 62.5 %27.9 g
Fedt: 25.1 %5.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;