Pizza Patate

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
kartoffel pizza
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

1 Il Fornaio pizzabund
1 bagekartoffel
1 løg
3 kviste frisk rosmarin
75 g blød gedeost
1 spsk Il Fornaio Ekstra jomfru olivenolie
½ tsk oregano
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225 grader og lad en bageplade blive i ovnen, så den bliver godt varm.

Læg pizzabunden på et stykke bagepapir. Top med kartoffel skåret i tynde skiver, løg i tynde både, hakket rosmarin og smuldret gedeost. Dryp olivenolie over pizzaen og krydr med oregano, salt og peber.

Lemp forsigtigt pizzaen med bagepapir over på den varme bageplade og bag i ovnen i ca. 10 min.

 

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 729 kJ [174 kcal]
Protein 6,1 g
Fedt 5,7 g
Kulhydrat 24,1 g
Salt 0,8 g