HjemOpskrifterPita med quinoaburger og feta-coleslaw

Pita med quinoaburger og feta-coleslaw

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 g quinoa
  • 1 zittauerløg
  • 1½ dl kogende vand
  • 3 spsk smagsneutral olie til stegning
  • 300 g hvidkål
  • 200 g tomater
  • 1 lille rødløg
  • 100 g Cheasy® Salatost i tern 3%
  • 1 dl tykmælk
  • 1 dl bredbladet persille
  • 1 dl frisk basilikum
  • 4 pitabrød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilbered quinoaburgere efter pakkens anvisning med løg i tern og kogende vand.

  • 2.
    Snit hvidkålen fint og skær tomater i meget tynde både.

  • 3.
    Skær rødløg i tynde strimler.

  • 4.
    Bland grøntsagerne med smuldret feta og tykmælk og vend grofthakket persille og basilikum i.

  • 5.
    Krydr med salt og peber.

  • 6.
    Server de varme quinoaburgere i lune pitabrød sammen med coleslawen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5711 kj / 1365 kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kj / 102 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 14.3 %3.6 g
Kulhydrat: 51.7 %13.0 g
Fedt: 34 %3.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;