Pita med quinoaburger og feta-coleslaw

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Pita med quinoaburger og feta-coleslaw
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 pakke Urtekram quinoaburger

1 løg

1½ dl kogende vand

3 spsk. neutralsmagende olie til stegning

300 g hvidkål

200 g tomater

1 lille rødløg

100 g feta

1 dl tykmælk

1 håndfuld bredbladet persille

1 håndfuld basilikum.

4 pitabrød

Sådan gør du

Tilbered quinoaburgere efter pakkens anvisning med løg i tern og kogende vand. Snit hvidkålen fint og skær tomater i meget tynde både. Skær rødløg i tynde strimler. Bland grøntsagerne med smuldret feta og tykmælk og vend grofthakket persille og basilikum i. Krydr med salt og peber. Server de varme quinoaburgere i lune pitabrød sammen med coleslawen.

 

Energi pr. person: 2035KJ/486Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 17 g.
Fedt: 3,3 g.