Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pita med quinoaburger og feta-coleslaw

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 pakke Urtekram quinoaburger

1 løg

1½ dl kogende vand

3 spsk. neutralsmagende olie til stegning

300 g hvidkål

200 g tomater

1 lille rødløg

100 g feta

1 dl tykmælk

1 håndfuld bredbladet persille

1 håndfuld basilikum.

4 pitabrød

Tilbered quinoaburgere efter pakkens anvisning med løg i tern og kogende vand. Snit hvidkålen fint og skær tomater i meget tynde både. Skær rødløg i tynde strimler. Bland grøntsagerne med smuldret feta og tykmælk og vend grofthakket persille og basilikum i. Krydr med salt og peber. Server de varme quinoaburgere i lune pitabrød sammen med coleslawen.

 

Energi pr. person: 2035KJ/486Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 17 g.
Fedt: 3,3 g.

Pita med quinoaburger og feta-coleslaw

Tilbered quinoaburgere efter pakkens anvisning med løg i tern og kogende vand. Snit hvidkålen fint og skær tomater i meget tynde både. Skær rødløg i tynde strimler. Bland grøntsagerne med smuldret feta og tykmælk og vend grofthakket persille og basilikum i. Krydr med salt og peber. Server de varme quinoaburgere i lune pitabrød sammen med coleslawen.

 

Energi pr. person: 2035KJ/486Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 17 g.
Fedt: 3,3 g.