HjemOpskrifterPink Lady® delikatesse med chokolade

Pink Lady® delikatesse med chokolade

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 4 pink lady æbler
  • 200 g mørk chokolade
  • 30 g hvid chokolade
  • 70 g smør
  • 5 æg
  • 4 cl rom
  • 100 g sukker

Sådan gør du

  • 1.
    Skær æblerne ud i små tern, og sylt dem med sukkeret i mindst 2 timer ved svag varme.

  • 2.
    Sæt dem derefter i køleskabet.

  • 3.
    Smelt chokoladen langsomt i vandbad.

  • 4.
    Tag gryden af, og tilsæt smørret.

  • 5.
    Når det er smeltet, tilsættes æggeblommer og rom.

  • 6.
    Pisk hviderne meget stive (med en knsp. salt).

  • 7.
    Hviderne blandes forsigtigt i chokoladen.

  • 8.
    Sættes i køleskabet i 2 timer.

  • 9.
    Anret portionsskålene ved først at komme syltede Pink Lady® æbler i bunden og derefter dække dem med chokolademousse.

  • 10.
    Riv den hvide chokolade som dekoration på portionsanretningerne.

Tip:
Tilsæt 10 cl fløde for at undgå, at moussen falder sammen.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11813 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
984 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 6.5 %3.8 g
Kulhydrat: 42.4 %24.6 g
Fedt: 47.8 %12.7 g
Alkohol: 3.3 %1.1 g
;