Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Pesto med broccolistilk

Bedømmelse (5)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

100 g broccolistilk i mindre stykker

100 g broccolibuketter

2 dl basilikum

40 g ristede pinjekerner

30 g parmesanost

1 fed hvidløg

1 spsk usprøjtet citronskal

3 spsk citronsaft

1 dl olivenolie

½ dl vand

Salt og kværnet peber

 

Om råvarerne

Kom broccolistykkerne i en foodprocessor til det er grofthakket. Kom derefter basilikum, pinjekerner, parmesanost, hvidløg, citronskal og -saft i foodprocessoren og kør i 30 sekunder. Kom olivenolie i lidt ad gangen og tilsæt vand til ønsket konsistens. Smag til med salt og peber.
Kan opbevares i tætsluttet glas på køl i 4-5 dage.

 

Energi pr. person:  1291 Kj/ 307 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Kulhydrat: 3,0 g 
Fedt: 24,5 g 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Pesto med broccolistilk

Kom broccolistykkerne i en foodprocessor til det er grofthakket. Kom derefter basilikum, pinjekerner, parmesanost, hvidløg, citronskal og -saft i foodprocessoren og kør i 30 sekunder. Kom olivenolie i lidt ad gangen og tilsæt vand til ønsket konsistens. Smag til med salt og peber.
Kan opbevares i tætsluttet glas på køl i 4-5 dage.

 

Energi pr. person:  1291 Kj/ 307 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Kulhydrat: 3,0 g 
Fedt: 24,5 g