Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Pesto med broccolistilk
Pesto med broccolistilk
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 dl frisk basilikum
200 g broccoli stilk i tern og buketter
40 g ristede pinjekerner
30 g parmesanost
1 fed hvidløg
1 spsk citronskal (usprøjtet)
3 spsk friskpresset citronsaft
1 dl olivenolie
salt & groftkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1.
Kom broccolistykkerne i en foodprocessor til det er grofthakket.
2.
Kom derefter basilikum, pinjekerner, parmesanost, hvidløg, citronskal og -saft i foodprocessoren og kør i 30 sekunder.
3.
Kom olivenolie i lidt ad gangen og tilsæt vand til ønsket konsistens.
4.
Smag til med salt og peber.
5.
Kan opbevares i tætsluttet glas på køl i 4-5 dage.
Grøntsager
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5356 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1246 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.7 g
Protein:
8.4 %
6.1 g
Kulhydrat:
3.9 %
2.9 g
Fedt:
87.7 %
29.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;