Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Peanutbutter-chaiflødeboller (12 stk.)
Peanutbutter-chaiflødeboller (12 stk.)
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
1 person
12 flødeboller (skallerne)
25 g brun farin
100 g sukker
0.5 dl vand
75 g past. æggehvider
1 knsp stødt kanel
2 1 knsp muskatnød
1 knsp stødt ingefær
50 g peanutbutter
50 g saltede, ristede peanuts
200 g bagemarcipan
25 g mørk chokolade
Sådan gør du
1.
Smelt sukker, brun farin og vand sammen til en sirup.
2.
Lad det koge et par minutter.
3.
Pisk æggehviderne let og hæld så den næsten kogende sirup i en tynd stråle ned i hviderne, mens der piskes med en elpisker.
4.
Bliv ved med at piske, til marengsen er tyk og afkølet.
5.
Kom til sidst krydderierne i.
6.
Kom peanutbutter i bunden af hver chokoladeskal.
7.
Brug en sprøjtepose til at fylde næsten helt op med marengs.
8.
Hak peanuts groft og drys halvdelen over marengsen.
9.
Skær marcipanen i tolv skiver, som skal være ca. fem centimeter i diameter.
10.
Læg en skive marcipan på hver skal og vend forsigtigt flødebollerne ud.
11.
Smelt chokoladen, dyp toppen og drys med finthakkede peanuts.
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15779 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1688 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
7.2 %
7.1 g
Kulhydrat:
53.7 %
53.3 g
Fedt:
39.1 %
17.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;