Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pavlova med rabarber og bær
Pavlova med rabarber og bær
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
Marengs
6 æggehvider
300 g sukker
1 spsk majsstivelse
1 tsk vaniljesukker
1 tsk hvidvinseddike
Rabarberkompot
300 g rabarber
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
Topping
3 dl piskefløde
200 g jordbær
150 g hindbær
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Skær rabarberne i stykker på 2 cm, og læg dem i et ovnfast fad sammen med sukker og vaniljesukker.
2.
Bag dem i 15 min. ved 200°C. Lad dem køle af.
3.
Pisk æggehviderne til let skum.
4.
Kom sukkeret i, og pisk videre i cirka 10 min., til marengsen er helt stiv og blank.
5.
Vend majsstivelse, vaniljesukker og hvidvinseddike i.
6.
Kom marengsen ud på en bageplade, og smør den ud til en diameter på ca. 20 cm, så den har en god højde.
7.
Kom marengsen i en 150°C ovn, og bag den i 1½ time.
8.
Lad den køle af i ovnen med lågen på klem for at undgå store revner – det kan ikke undgås, at den revner lidt, og det gør ikke noget.
9.
Flyt den afkølede marengs over på et fad.
10.
Pisk fløden til skum, og kom den på marengsen.
11.
Top med rabarberkompot, jordbær og hindbær.
Frugt
SPISETID opskrift
Søde sager
Dessert
Sommer
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12969 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
811 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
3.7 %
1.8 g
Kulhydrat:
64.9 %
31.0 g
Fedt:
31.4 %
6.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;