HjemOpskrifterPastasalat med gedeost, hvidløgsristede courgetter og friske tomater

Pastasalat med gedeost, hvidløgsristede courgetter og friske tomater

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 300 g tørret pasta (fx fusilli)
  • 1 courgette / squash
  • 2 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 400 g cherrytomater
  • 75 g basilikumpesto
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 200 g friske gedeoste
  • 0.5 frillicesalat /crispsalat
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • salt
  • sort peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Kog pastaen i velsaltet vand i 9-10 min. eller til den er al dente.

  • 2.
    Skyl pastaen i en sigte og kom den i en skål.

  • 3.
    Flæk courgetten og skær hver halve i tynde skiver.

  • 4.
    Hak hvidløget fint.

  • 5.
    Varm olien i en pande og svit courgetterne ved middel varme i 5 min.

  • 6.
    Tilsæt hvidløg samt lidt salt og peber og steg videre i 2-3 min.

  • 7.
    Kom courgetter og olie over i pastaen.

  • 8.
    Skær tomaterne i halve og vend dem i pastaen sammen med pesto og hvidvinseddike.

  • 9.
    Smuldr gedeosten i.

  • 10.
    Pluk salaten i mindre stykker og vend dem i salaten til sidst sammen med basilikumblade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10720 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
688 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 10.9 %4.4 g
Kulhydrat: 39.7 %16.1 g
Fedt: 49.4 %9.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;