Pasta med spinat, tomat og bagt torsk

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Pasta med spinat, tomat og bagt torsk
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

250 g frisk spinat

1 håndfuld basilikumblade

Salt og sort peber

2 dåser cherrytomater

400 g pasta, f.eks. penne eller rigatoni

600 g torskefilet uden skind

Sådan gør du

Hak hvidløget fint. Varm olivenolie i en gryde, og steg hvidløget i et halvt minut. Tilsæt spinat og basilikum, og vend det rundt, til spinaten falder let sammen. Krydr med salt og peber, og kom cherrytomater i. Lad saucen simre, mens du koger pasta og bager fisk. Kog pastaen efter pakkens anvisning i letsaltet vand. Del fisken i 4 portionsstykker, og krydr med salt og peber. Bag fisken i 12 min. ved 200°C – lidt mindre, hvis torsken ikke er så tyk. Vend pastaen sammen med tomatsaucen, og server med fisken oven på og evt. lidt ekstra basilikum.

 

Energi pr. person: 2419KJ/578Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,2 g.
Kulhydrat: 15,8 g.
Fedt: 1,3 g.