4 personer
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
250 g frisk spinat
1 håndfuld basilikumblade
Salt og sort peber
2 dåser cherrytomater
400 g pasta, f.eks. penne eller rigatoni
600 g torskefilet uden skind
Hak hvidløget fint. Varm olivenolie i en gryde, og steg hvidløget i et halvt minut. Tilsæt spinat og basilikum, og vend det rundt, til spinaten falder let sammen. Krydr med salt og peber, og kom cherrytomater i. Lad saucen simre, mens du koger pasta og bager fisk. Kog pastaen efter pakkens anvisning i letsaltet vand. Del fisken i 4 portionsstykker, og krydr med salt og peber. Bag fisken i 12 min. ved 200°C – lidt mindre, hvis torsken ikke er så tyk. Vend pastaen sammen med tomatsaucen, og server med fisken oven på og evt. lidt ekstra basilikum.
Energi pr. person: 2419KJ/578Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,2 g.
Kulhydrat: 15,8 g.
Fedt: 1,3 g.