HjemOpskrifterPasta med spinat, tomat og bagt torsk

Pasta med spinat, tomat og bagt torsk

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 g hel spinat
  • 1 dl frisk basilikum
  • salt og sort peber
  • 2 dåser cherrytomater
  • 400 g Penne pasta
  • 600 g torskefileter uden skind

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak hvidløget fint.

  • 2.
    Varm olivenolie i en gryde, og steg hvidløget i et halvt minut.

  • 3.
    Tilsæt spinat og basilikum, og vend det rundt, til spinaten falder let sammen.

  • 4.
    Krydr med salt og peber, og kom cherrytomater i.

  • 5.
    Lad saucen simre, mens du koger pasta og bager fisk.

  • 6.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning i letsaltet vand.

  • 7.
    Del fisken i 4 portionsstykker, og krydr med salt og peber.

  • 8.
    Bag fisken i 12 min. ved 200°C – lidt mindre, hvis torsken ikke er så tyk.

  • 9.
    Vend pastaen sammen med tomatsaucen, og server med fisken oven på og evt. lidt ekstra basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4815 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
232 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 42 %5.7 g
Kulhydrat: 18.5 %2.5 g
Fedt: 39.5 %2.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;