HjemOpskrifterPasta med svampe og persille

Pasta med svampe og persille

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 400 g svampe
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • fint salt og sort peber
  • 1 dl hvidvin
  • 1 håndfuld stor bredbladet persille
  • 230 g frisk pasta
  • revet parmigiano reggiano

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Skær svampe i skiver, og hak hvidløget fint.

  • 2.
    Varm olien i en pande, og svits svampene i 5 min.

  • 3.
    Tilsæt hvidløg, og steg videre et par minutter.

  • 4.
    Kom salt og peber i, hæld hvidvin over, og lad det simre i 5 min.

  • 5.
    Hak persillen groft.

  • 6.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning, og gem 1 dl af kogevandet, før det sigtes fra.

  • 7.
    Hæld den kogte pasta over i panden med svampe, og vend det sammen med persille og pastavand.

  • 8.
    Servér med revet parmesanost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3396 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 11.1 %2.9 g
Kulhydrat: 33.1 %8.5 g
Fedt: 47.4 %5.6 g
Alkohol: 8.4 %1.2 g
;