HjemOpskrifterPasta med peberfrugt og balsamico

Pasta med peberfrugt og balsamico

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 stor rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 olivenolie
  • fint salt og peber
  • 4 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 400 g Rigatoni eller Penne pasta
  • revet pecorino ost

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Skær peberfrugter og rødløg i strimler, og skær hvidløg i tynde skiver.

  • 2.
    Varm olien i en pande, og steg peberfrugter og rødløg ved medium varme i 10 min.

  • 3.
    Tilsæt hvidløg, salt og peber, og steg videre i et par minutter.

  • 4.
    Tilsæt balsamico, og skru helt ned for varmen, så det bare simrer.

  • 5.
    Kog pastaen al dente.

  • 6.
    Sigt vandet fra, og kom pastaen i panden med peberfrugterne.

  • 7.
    Vend det hele sammen.

  • 8.
    Servér med basilikum og revet pecorino eller parmesan.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
814 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
82 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 12.8 %0.6 g
Kulhydrat: 79.9 %3.9 g
Fedt: 7.3 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;