HjemOpskrifterPasta med culottesteg, grøn pesto, tomater og oliven

Pasta med culottesteg, grøn pesto, tomater og oliven

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Pasta med culottesteg
  • 400 g pasta Penne pasta eller rigatoni
  • 1 zucchini
  • 200 g cherrytomater
  • 0.5 Freygaard okseculotte (rester)
  • 1 dl sort oliven uden sten
  • 1 spsk olivenolie til stegning
Pesto
  • 2 bægre frisk basilikum
  • 1 spsk olivenolie
  • 40 g pinjekerner
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dl revet pecorino ost
  • 0.5 citron (usprøjtet)
  • 0.5 tsk sort friskkværnet peber
  • 0.5 tsk salt
Pynt
  • 1 pecorino
  • 1 bæger frisk basilikum
  • 0.5 tsk sort friskkværnet peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Kom basilikumblade, olivenolie, ristede pinjekerner, hvidløg og revet pecorino i en blender.

  • 2.
    Blend pestoen, så den stadig har bid.

  • 3.
    Smag til med revet citronskal, lidt citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.

  • 4.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning.

  • 5.
    Skær zucchini i tern, og del cherrytomater i halve.

  • 6.
    Skær resterne af culottestegen i tern.

  • 7.
    Steg zucchini, tomater og oliven i olivenolie på en pande, til det har fået lidt farve.

  • 8.
    Kom herefter kødet på panden, og lad det brune af.

  • 9.
    Bland pasta med pesto, og top med stegte grøntsager og kød.

  • 10.
    Pynt af med lidt pecorino, sort peber og frisk basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18257 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
751 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 23.4 %10.3 g
Kulhydrat: 4.9 %2.2 g
Fedt: 71.7 %14.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;