Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pasta med culottesteg, grøn pesto, tomater og oliven
Pasta med culottesteg, grøn pesto, tomater og oliven
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Pasta med culottesteg
400 g pasta Penne pasta eller rigatoni
1 zucchini
200 g cherrytomater
0.5 Freygaard okseculotte (rester)
1 dl sort oliven uden sten
1 spsk olivenolie til stegning
Pesto
2 bægre frisk basilikum
1 spsk olivenolie
40 g pinjekerner
2 fed hvidløg
2 dl revet pecorino ost
0.5 citron (usprøjtet)
0.5 tsk sort friskkværnet peber
0.5 tsk salt
Pynt
1 pecorino
1 bæger frisk basilikum
0.5 tsk sort friskkværnet peber
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Kom basilikumblade, olivenolie, ristede pinjekerner, hvidløg og revet pecorino i en blender.
2.
Blend pestoen, så den stadig har bid.
3.
Smag til med revet citronskal, lidt citronsaft, friskkværnet sort peber og salt.
4.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
5.
Skær zucchini i tern, og del cherrytomater i halve.
6.
Skær resterne af culottestegen i tern.
7.
Steg zucchini, tomater og oliven i olivenolie på en pande, til det har fået lidt farve.
8.
Kom herefter kødet på panden, og lad det brune af.
9.
Bland pasta med pesto, og top med stegte grøntsager og kød.
10.
Pynt af med lidt pecorino, sort peber og frisk basilikum.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18257 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
751 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
23.4 %
10.3 g
Kulhydrat:
4.9 %
2.2 g
Fedt:
71.7 %
14.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;