Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Pasta meatballs med gris, gulerod og peberfrugt
Pasta meatballs med gris, gulerod og peberfrugt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g hakket grisekød (ca. 12% fedt)
1 æg
2 spsk rasp
1 spsk hakket frisk timian
25 g revet parmigiano reggiano + ekstra til servering
salt & sort peber
1 løg
2 gulerødder
2 peberfrugter
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
600 g tomatpasta
400 g frisk pasta
Sådan gør du
1.
Bland hakket svinekød med æg, rasp, timian og parmesan.
2.
Krydr med salt og peber.
3.
Riv løg og gulerødderne.
4.
Kom revet løg og halvdelen af de revne gulerødder i farsen og ælt den godt sammen.
5.
Tril den til små kugler.
6.
Skær peberfrugt i trimler og hak hvidløg fint.
7.
Varm olien i en sauterpande og kom peberfrugt og resten af den revne gulerod i.
8.
Steg et par minutter og tilsæt så hvidløg og tomatpuré.
9.
Varm det igennem og smag til med lidt salt og peber.
10.
Kom forsigtigt kødbollerne direkte ned i sovsen og lad dem simre i 10 min minutter.
11.
Undlad at røre i gryden de første 4-5 min, til bollerne er blevet mere faste.
12.
Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med sovs, kødboller og revet parmesan.
Pastaret
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7762 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
380 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
32.6 %
7.3 g
Kulhydrat:
28.1 %
6.3 g
Fedt:
39.3 %
4.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;