Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Pasta meatballs med gris, gulerod og peberfrugt

30-60 min
4 personer

Ingredienser

400 g hakket svinekød

1 æg

2 spsk rasp

1 spsk frisk hakket timian

25 g revet parmesan + ekstra til servering

Salt og peber

1 lille løg

2 gulerødder

2 peberfrugter

1 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

600 g tomatpuré (passata)

400 g pasta

Bland hakket svinekød med æg, rasp, timian og parmesan. Krydr med salt og peber. Riv løg og gulerødderne. Kom revet løg og halvdelen af de revne gulerødder i farsen og ælt den godt sammen. Tril den til små kugler. Skær peberfrugt i trimler og hak hvidløg fint. Varm olien i en sauterpande og kom peberfrugt og resten af den revne gulerod i. Steg et par minutter og tilsæt så hvidløg og tomatpuré. Varm det igennem og smag til med lidt salt og peber. Kom forsigtigt kødbollerne direkte ned i sovsen og lad dem simre i 10 min minutter. Undlad at røre i gryden de første 4-5 min, til bollerne er blevet mere faste. Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med sovs, kødboller og revet parmesan.

 

Energi pr. person: 3375KJ/806Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 8,2 g.

Kulhydrat: 22,3 g.

Fedt: 3,2 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
pasta meatballs

Bland hakket svinekød med æg, rasp, timian og parmesan. Krydr med salt og peber. Riv løg og gulerødderne. Kom revet løg og halvdelen af de revne gulerødder i farsen og ælt den godt sammen. Tril den til små kugler. Skær peberfrugt i trimler og hak hvidløg fint. Varm olien i en sauterpande og kom peberfrugt og resten af den revne gulerod i. Steg et par minutter og tilsæt så hvidløg og tomatpuré. Varm det igennem og smag til med lidt salt og peber. Kom forsigtigt kødbollerne direkte ned i sovsen og lad dem simre i 10 min minutter. Undlad at røre i gryden de første 4-5 min, til bollerne er blevet mere faste. Kog pastaen efter pakkens anvisning og server med sovs, kødboller og revet parmesan.

 

Energi pr. person: 3375KJ/806Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 8,2 g.

Kulhydrat: 22,3 g.

Fedt: 3,2 g.