Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Parmesanstegt kyllingebryst og spaghetti med cremet tomatsauce
Parmesanstegt kyllingebryst og spaghetti med cremet tomatsauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredientser
6 tomater
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
salt
sort peber
1.5 dl kaffefløde 9%
4 kyllingebryst
75 g rasp
50 g fintrevet parmigiano reggiano
2 spsk finthakket frisk rosmarin
3 spsk olivenolie til stegning
300 g en rest kogt spaghetti
1 håndfuld frisk basilikum
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Del tomaterne i halve, og vend dem med knust hvidløg, 1 spsk. olivenolie og lidt salt og peber.
2.
Læg dem med skæresiden opad i et ovnfast fad, og bag dem i 30 min. ved 175°C.
3.
Varm kaffefløden i en gryde, og tilsæt de bagte tomater til gryden.
4.
Blend med en stavblender, og smag til med salt og peber.
5.
Bank kyllingebrysterne let flade med en kødhammer.
6.
Bland rasp med parmesan og rosmarin, og vend kyllingen i blandingen.
7.
Varm olivenolien i en pande, og steg kyllingen 4 min. pr. side, til den er gylden og sprød.
8.
Kog imens spaghettien i letsaltet vand.
9.
Sigt vandet fra, og vend spaghettien med tomatsaucen.
10.
Servér sammen med den stegte kylling og lidt basilikumblade.
Italiensk
Pastaret
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Efterår
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7337 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
571 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
34.8 %
11.7 g
Kulhydrat:
15.9 %
5.3 g
Fedt:
49.3 %
7.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;