Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Paneret sild med stuvede kartofler og ramsløg
Paneret sild med stuvede kartofler og ramsløg
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
7 dobbelt sildefileter
havsalt
2 spsk dijonsennep
olie til stegning
Stuvede karrtofler:
800 g kartofler i tern
1 liter grøntsagsbouillon til kogning
3 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
2 spsk dijonsennep
1 bundt finthakket ramsløg
1 bundt hakket frisk dild
havsalt
friskkværnet peber
Tilbehør:
ribsgelé
Sådan gør du
1.
Skyl de ferske sildefileter og dup dem tørre.
2.
Klip rygfinnen af og læg dem med skindsiden ned.
3.
Krydr med salt og sennep og luk sildefileterne sammen på langs, vend dem i speltmel.
4.
Steg dem gyldne i smør ved medium varme i ca. 5 min. på hver side.
5.
Kog kartoffeltern møre i grøntsagsbouillon.
6.
Hæld kartoflerne fra og gem 1 dl af bouillon.
7.
Kog fløde og bouillon op til det tykner i ca. 7 min. smag til med sennep, salt og peber.
8.
Vend de afdryppede kartofler i flødeblandingen, vend ramsløg i og smag til med salt og peber.
9.
Lige inden servering vendes dild i stuvningen.
10.
Server de stegte sild med kartofler og ribsgele.
Fisk og skaldyr
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9156 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
347 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
17.5 %
3.6 g
Kulhydrat:
28 %
5.7 g
Fedt:
54.5 %
5.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;