Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Paneret sild med stuvede kartofler og ramsløg
Paneret sild med stuvede kartofler og ramsløg
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
7 dobbelt sildefileter
havsalt
2 spsk dijonsennep
olie til stegning
Stuvede karrtofler:
800 g kartofler i tern
1 liter grøntsagsbouillon til kogning
3 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
2 spsk dijonsennep
1 bundt finthakket ramsløg
1 bundt hakket frisk dild
havsalt
friskkværnet peber
Tilbehør:
ribsgelé
SÅDAN GØR DU
1.
Skyl de ferske sildefileter og dup dem tørre.
2.
Klip rygfinnen af og læg dem med skindsiden ned.
3.
Krydr med salt og sennep og luk sildefileterne sammen på langs, vend dem i speltmel.
4.
Steg dem gyldne i smør ved medium varme i ca. 5 min. på hver side.
5.
Kog kartoffeltern møre i grøntsagsbouillon.
6.
Hæld kartoflerne fra og gem 1 dl af bouillon.
7.
Kog fløde og bouillon op til det tykner i ca. 7 min. smag til med sennep, salt og peber.
8.
Vend de afdryppede kartofler i flødeblandingen, vend ramsløg i og smag til med salt og peber.
9.
Lige inden servering vendes dild i stuvningen.
10.
Server de stegte sild med kartofler og ribsgele.
Fisk og skaldyr
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9304 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
353 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
17.2 %
3.6 g
Kulhydrat:
27.6 %
5.7 g
Fedt:
55.2 %
5.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;