HjemOpskrifterPaneret sild med stuvede kartofler og ramsløg

Paneret sild med stuvede kartofler og ramsløg

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 7 dobbelt sildefileter
  • havsalt
  • 2 spsk dijonsennep
  • olie til stegning
Stuvede karrtofler:
  • 800 g kartofler i tern
  • 1 liter grøntsagsbouillon til kogning
  • 3 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 bundt finthakket ramsløg
  • 1 bundt hakket frisk dild
  • havsalt
  • friskkværnet peber
Tilbehør:
  • ribsgelé

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl de ferske sildefileter og dup dem tørre.

  • 2.
    Klip rygfinnen af og læg dem med skindsiden ned.

  • 3.
    Krydr med salt og sennep og luk sildefileterne sammen på langs, vend dem i speltmel.

  • 4.
    Steg dem gyldne i smør ved medium varme i ca. 5 min. på hver side.

  • 5.
    Kog kartoffeltern møre i grøntsagsbouillon.

  • 6.
    Hæld kartoflerne fra og gem 1 dl af bouillon.

  • 7.
    Kog fløde og bouillon op til det tykner i ca. 7 min. smag til med sennep, salt og peber.

  • 8.
    Vend de afdryppede kartofler i flødeblandingen, vend ramsløg i og smag til med salt og peber.

  • 9.
    Lige inden servering vendes dild i stuvningen.

  • 10.
    Server de stegte sild med kartofler og ribsgele.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9304 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
353 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 17.2 %3.6 g
Kulhydrat: 27.6 %5.7 g
Fedt: 55.2 %5.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;