HjemOpskrifterPåskeæg med peanutkrokant og mælkechokolade

Påskeæg med peanutkrokant og mælkechokolade

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g saltede ristede peanuts
  • 50 g sukker
  • 50 g blød nougat
  • 175 g marcipan
  • 100 g mælkechokolade

Sådan gør du

  • 1.
    Smelt sukkeret i varm pande til det karamelliserer.

  • 2.
    Vend peanuts i og hæld massen ud på en bageplade med bagepapir.

  • 3.
    Lad det køle af og hak det så rimelig fint.

  • 4.
    Gem ¼ af krokanten til pynt og ælt resten ind i nougaten.

  • 5.
    Rul marcipanen ud til en tykkelse på ca. 4 mm og udstik 8 cirkler med en diameter på 5-6 cm.

  • 6.
    Læg en kugle af nougatblandingen i midten og fold marcipanen ind over og klem sammen.

  • 7.
    Form marcipankuglerne til æg og dyp dem i smeltet chokolade.

  • 8.
    Pynt med resten af peanutkrokanten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8852 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2083 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 7.9 %9.7 g
Kulhydrat: 44.3 %54.3 g
Fedt: 47.8 %26.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;