Påskeæg med peanutkrokant og mælkechokolade

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Påskeæg med peanutkrokant og mælkechokolade
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

50 g sukker

50 g saltede ristede peanuts

50 g nougat

175 g marcipan

100 g mælkechokolade

Sådan gør du

Smelt sukkeret i varm pande til det karamelliserer. Vend peanuts i og hæld massen ud på en bageplade med bagepapir. Lad det køle af og hak det så rimelig fint. Gem ¼ af krokanten til pynt og ælt resten ind i nougaten. Rul marcipanen ud til en tykkelse på ca. 4 mm og udstik 8 cirkler med en diameter på 5-6 cm. Læg en kugle af nougatblandingen i midten og fold marcipanen ind over og klem sammen. Form marcipankuglerne til æg og dyp dem i smeltet chokolade. Pynt med resten af peanutkrokanten.

 

Energi pr. stk.: 997KJ/238Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,2 g.

Kulhydrat: 46,6 g.

Fedt: 30,4 g.