HjemOpskrifterOvnstegt kylling med fennikel, tomat, pasta og feta

Ovnstegt kylling med fennikel, tomat, pasta og feta

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g cherrytomater
  • 1 fennikel
  • 1 hel kylling delt i 6-8 stykker
  • 2 spsk olivenolie
  • salt & sort peber
  • 300 g tørret pasta
  • 100 g Puck® salatost i blok

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær fenniklen i tynde både og fordel i et ovnfast fad sammen med hele cherrytomater.

  • 2.
    Læg kyllingestykkerne over grøntsagerne.

  • 3.
    Dryp med olie og krydr med salt og peber.

  • 4.
    Bag kyllingen ved 200° C i 40 min.

  • 5.
    Kog pastaen i saltet vand så den næsten er mør.

  • 6.
    Sigt vandet fra.

  • 7.
    Tag fadet ud af ovnen og tag kyllingen over på et andet fad.

  • 8.
    Vend den kogte pasta med grøntsagerne.

  • 9.
    Smuldr fetaen over og læg kyllingen tilbage.

  • 10.
    Bag retten færdig i ovnen i 10 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14444 kj / 3452 kcal
Næringsindhold pr. 100g
671 kj / 160 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 37 %14.6 g
Kulhydrat: 27.8 %11.0 g
Fedt: 35.2 %6.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;