4 personer
1 fennikel
250 g cherrytomater
1 hel kylling, delt i 6-8 stykker
2 spsk olivenolie
Salt og sort peber
300 g pasta
100 g feta.
Skær fenniklen i tynde både og fordel i et ovnfast fad sammen med hele cherrytomater. Læg kyllingestykkerne over grøntsagerne. Dryp med olie og krydr med salt og peber. Bag kyllingen ved
200° C i 40 min. Kog pastaen i saltet vand så den næsten er mør. Sigt vandet fra. Tag fadet ud af ovnen og tag kyllingen over på et andet fad. Vend den kogte pasta med grøntsagerne. Smuldr fetaen over og læg kyllingen tilbage. Bag retten færdig i ovnen i 10 min.
Energi pr. person: 3444KJ/822Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14 g.
Kulhydrat: 14,7 g.
Fedt: 8,2 g.