Ovnrulle med oksekød og Chorizo-nudler

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Chorizo_nudler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


1 pose ovnruller med oksekød


400 gram nudler


20 g. Chorizopølse skåret i tern


1 snittet løg


2 spsk. olie


lidt tørret og frisk timian


evt. lidt chili

Sådan gør du

Ovnruller og nudler tilberedes efter anvisning på poserne. Imens svitses det hakkede løg med Chorizo i lidt olie. Vend de friskhakkede nudler i Chorizo-blandingen, og krydrer med lidt timian og chili
 
Tips: alternativt kan Chorizopølse også erstattes af skinkekød, bacon eller andre gode lufttørret pølser
 
1 pose ovnruller med oksekød
ca. 600 gram rødbeder
30 g. frisk ingefær
1 bakke spæd salat
50 g. ristet peanuts
30 g. madolie – gerne en nøddeolie
10 g. balsamicoeddike