Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ovnbagt torsk med cremet perlespelt, persille og pærer
Ovnbagt torsk med cremet perlespelt, persille og pærer
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 torskefileter
salt og sort peber
1 løg
25 g smør
4 dl skyllet perlespelt
1 liter grøntsagsbouillon
100 g flødefraiche
1.5 dl bredbladet persille
200 g pærer
1 tsk salt
friskkværnet peber
pynt: 60 g groftrevet parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Tid: 30 minutter.
2.
Ovnstegning: 15-16 minutter.
3.
Hak løg fint.
4.
Varm smør op i en gryde, og sautér løg i 5 minutter, uden det bruner.
5.
Kom perlespelt i og hæld bouillon i gryden lidt ad gangen under omrøring i ca. 20 minutter.
6.
Smag perlespelt til med flødefraiche, hakket bredbladet persille, pærer skåret i tern, salt og peber.
7.
Kom torskefiletstykker i et ovnfast fad, krydr med salt og peber.
8.
Bag torsken i 15-16 minutter ved 200°C, til fisken føles fast og tilberedt.
9.
Anret cremet perlespelt, groftrevet parmesanost og et stykke flot ovnbagt torsk på toppen i dybe tallerkener.
Fisk og skaldyr
Klima Kærlig opskrift
Ovnret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8780 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
483 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
13.3 %
3.8 g
Kulhydrat:
53.6 %
15.2 g
Fedt:
33.1 %
4.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;