Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Ovnbagt Laksestykke med kanel, kardemomme og kartoffelrøsti
Ovnbagt Laksestykke med kanel, kardemomme og kartoffelrøsti
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 laksefileter med skind a 400 g.
1 dl friskpresset appelsinsaft
1 spsk honning
½ tsk stødt kanel
½ tsk stødt ingefær
½ tsk stødt kardemomme
1 tsk salt
kartoffelrøsti
4 bagekartofler, groftrevet
3 gulerødder, groftrevet
50 g revet zittauerløg
2 tsk citronskal (usprøjtet)
4 spsk hvedemel
¼ tsk bagepulver
salt & sort peber
olie til stegning
tilbehør: grønkål salat med æble- og appelsinstykker
SÅDAN GØR DU
1.
Skræl og riv bagekartoflerne groft.
2.
Pres så meget væde ud som muligt.
3.
Hældes i en sigte.
4.
Bland groftrevet gulerod, revet løg, citronskal, hvedemel, bagepulver, salt og peber sammen med kartofler.
5.
Form dem som små flade portionsbøffer og steg dem gyldne i olie på en varm pande i ca. 10 min.
6.
Vendes undervejs.
7.
Bland appelsinsaft, honning, kanel, ingefær, kardemomme og salt sammen.
8.
Hæld appelsinjuicen over laksestykkerne med skind.
9.
Kom laksestykket i et ovnfast fad og bag det i ovnen ved 200 grader i 15-18 min.
10.
Laksen skal føles fast i det.
11.
Servér stykker af røsti sammen med laksestykket fra fad.
12.
Server méd grønkålssalat.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Ovnret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6584 kj / 1574 kcal
Næringsindhold pr. 100g
390 kj / 93 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
20.5 %
4.7 g
Kulhydrat:
61.2 %
14.0 g
Fedt:
18.3 %
1.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;