Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ovnbagt Laksestykke med kanel, kardemomme og kartoffelrøsti
Ovnbagt Laksestykke med kanel, kardemomme og kartoffelrøsti
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 laksefileter med skind a 400 g.
1 dl friskpresset appelsinsaft
1 spsk honning
0.5 tsk stødt kanel
0.5 tsk stødt ingefær
0.5 tsk stødt kardemomme
1 tsk salt
kartoffelrøsti
4 bagekartofler, groftrevet
3 gulerødder, groftrevet
50 g revet løg
2 tsk citronskal (usprøjtet)
4 spsk hvedemel
0.25 tsk bagepulver
salt & sort peber
olie til stegning
tilbehør: grønkål salat med æble- og appelsinstykker
Sådan gør du
1.
Skræl og riv bagekartoflerne groft.
2.
Pres så meget væde ud som muligt.
3.
Hældes i en sigte.
4.
Bland groftrevet gulerod, revet løg, citronskal, hvedemel, bagepulver, salt og peber sammen med kartofler.
5.
Form dem som små flade portionsbøffer og steg dem gyldne i olie på en varm pande i ca. 10 min.
6.
Vendes undervejs.
7.
Bland appelsinsaft, honning, kanel, ingefær, kardemomme og salt sammen.
8.
Hæld appelsinjuicen over laksestykkerne med skind.
9.
Kom laksestykket i et ovnfast fad og bag det i ovnen ved 200 grader i 15-18 min.
10.
Laksen skal føles fast i det.
11.
Servér stykker af røsti sammen med laksestykket fra fad.
12.
Server méd grønkålssalat.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Ovnret
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6647 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
392 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
18.7 %
4.3 g
Kulhydrat:
60.4 %
14.0 g
Fedt:
20.9 %
2.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;