HjemOpskrifterOvnbagt kulmule med blomkål og beluga linse salat

Ovnbagt kulmule med blomkål og beluga linse salat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 800 g kulmuler i fire stykker
  • 4 tsk chili pesto
Blomkålssalat:
  • 300 g grofthakket blomkål
  • 300 g kogte tørrede belugalinser
  • 100 g Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
  • 100 g Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
  • 2 gulerødder
  • 100 g snittet spidskål
  • 50 g tørrede tranebær
Dressing:
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 dl rapsolie
  • 1 spsk flydende honning
  • salt & groftkværnet peber

Sådan gør du

  • 1.
    Kom 4 stykker kulmulefilet i et ovnfast fad.

  • 2.
    Fordel Svansø Pesto Hot Chili på toppen og drys med salt.

  • 3.
    Ovn­bages ved 200° C i ca. 12 min. til fisken føles fast og hvid i kødet.

  • 4.
    Anret på et stort fad, blomkål og alle de øvrige ingredienser.

  • 5.
    Pisk ingredienser til dressingen sammen.

  • 6.
    Og dryp dressingen over blomkål og linsesalaten.

  • 7.
    Server den lune fisk med groft brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12459 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
600 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.3 g
Protein: 34.2 %12.1 g
Kulhydrat: 23.9 %8.4 g
Fedt: 41.9 %6.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;