Ovnbagt kulmule med blomkål og beluga linse salat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g kulmulefilet i 4 stykker
4 tsk. Svansø Pesto Hot Chili
Blomkålssalat:
300 g blomkål, groft revet/skåret
300 g kogte Beluga linser fra Urtekram (ca. 1,5 dl rå)
100 g Apetina i tern
2 store gulerødder i tern
100 g groft snittet spidskål eller hvidkål
50 g soltørret tranebær
Dressing:
3 spsk. mørk balsamico eddike
12 dl raps olie
1 spsk. flydende honning
Kværnet peber og salt

Sådan gør du

Kom 4 stykker kulmulefilet i et ovnfast fad. Fordel Svansø Pesto Hot Chili på toppen og drys med salt. Ovn­bages ved 200° C i ca. 12 min. til fisken føles fast og hvid i kødet. Anret på et stort fad, blomkål og alle de øvrige ingredienser. Pisk ingredienser til dressingen sammen. Og dryp dressingen over blomkål og linsesalaten. Server den lune fisk med groft brød.