Overnight oats med æble og hindbær

0-30 min

Ingredienser

75 g finvalsede havregryn 

50 g grovvalsede havregryn 

1 groftrevet æble 

400 g yoghurt naturel 

1 dl æblemost 

125 g hindbær 

1 spsk hørfrø 

50 g grofthakkede mandler 

2 spsk kokosmel 

3 spsk flydende honning 

Bland begge slags havregryn med revet æble, yoghurt og æblemost. Kom 100 g hindbær i (gem resten til pynt) og mos dem ud i blandingen sammen med hørfrø. Lad det trække i køleskabet til næste morgen. Server med resten af hindbærrene, hakkede mandler, kokosmel og honning. 

 

Energi pr. person: 1451KJ/347Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 5 g.

Kulhydrat: 19,1 g.

Fedt: 5,9 g.

Overnight oats med æble og hindbær

Bland begge slags havregryn med revet æble, yoghurt og æblemost. Kom 100 g hindbær i (gem resten til pynt) og mos dem ud i blandingen sammen med hørfrø. Lad det trække i køleskabet til næste morgen. Server med resten af hindbærrene, hakkede mandler, kokosmel og honning. 

 

Energi pr. person: 1451KJ/347Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 5 g.

Kulhydrat: 19,1 g.

Fedt: 5,9 g.