HjemOpskrifterØrredrillette med sennepsmarinerede agurker

Ørredrillette med sennepsmarinerede agurker

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk mayonnaise
  • 200 g røgede ørredfileter
  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • 2 spsk hakket frisk dild + pynt
  • salt & sort peber
  • 0.5 agurk
  • 1 tsk sød fransk sennep
  • 1 tsk grov sennep
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 6 radiser
  • 4 skiver ristet rugbrød

Sådan gør du

  • 1.
    Brug en gaffel til at brække fisken i små stykker, og rør stykkerne sammen med mayonnaise, creme fraiche og dild.

  • 2.
    Smag til med salt og peber.

  • 3.
    Skræl agurken, og skær den i små tern.

  • 4.
    Skær radiserne i meget tynde skiver.

  • 5.
    Vend agurker og radiser sammen med begge slags sennep og hvidvinseddike, og krydr med lidt salt og peber.

  • 6.
    Kom rilletten på ristet rugbrød, og top med agurkesalaten og lidt ekstra dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4672 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
631 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 20 %7.4 g
Kulhydrat: 43.6 %16.2 g
Fedt: 36.4 %6.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;