Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Oreo Spider cupcakes
Oreo Spider cupcakes
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
12 stk
Ingredienser
200 g blødt smør
100 g rørsukker
100 g brun farin
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
50 g kakaopulver
0.5 dl letmælk
Pynt
250 g flormelis
80 g blødt smør
0.25 dl letmælk
1 tsk vaniljesukker
0.5 pakke lakridssnørrebånd
12 Oreo
24 sukkerøjne
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Rør smør og begge slags sukker sammen.
2.
Tilsæt æggene et ad gangen, og rør ind i mellem.
3.
Tilsæt hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og kakao, og rør dejen sammen med mælk.
4.
Fordel dejen i 12 cupcakeforme i en muffinplade, og bag dem i 15 min. ved 175°C.
5.
Lad kagerne køle af.
6.
Til pynt laves en frosting af flormelis pisket sammen med blødt smør, sødmælk og vaniljesukker.
7.
Pisk frostingen grundigt sammen, så den bliver helt lys.
8.
Smør den på toppen af hver cupcake.
9.
Klip lakridssnørebånd i mindre stykker, og sæt 8 stykker på hver cupcake.
10.
Kom en Oreo på toppen, så snørebåndene stikker ud som edderkoppeben.
11.
Pynt evt. med sukkerøjne.
Fest
Snacks
Tilbehør
Amerika
SPISETID opskrift
Småkager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
22887 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1744 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
4.1 %
4.2 g
Kulhydrat:
49.8 %
51.1 g
Fedt:
46.1 %
21.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;