HjemOpskrifterOmelet med porre, estragon og ost

Omelet med porre, estragon og ost

Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 0.5 porre
  • 2 spsk smør
  • salt
  • sort peber
  • 1 spsk hakket estragonblade
  • 3 æg
  • 50 g THEM Riv Umami Sødme

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Skær porren i tynde skiver.

  • 2.
    Smelt 1 spsk. smør i en pande, og svits porrerne ved lav varme i 6-7 min., til de er bløde.

  • 3.
    Kom lidt salt og peber i, og vend estragon i.

  • 4.
    Tag porrerne af panden, og læg dem til side.

  • 5.
    Tør panden af, og kom resten af smørret i.

  • 6.
    Pisk æggene let sammen, og krydr med lidt salt og peber.

  • 7.
    Kom æggene i panden og skub lidt rundt i dem, så der dannes lidt struktur.

  • 8.
    Skru ned for varmen, og lad omeletten simre i et par minutter.

  • 9.
    Kom de svitsede porrer ovenpå den ene halvdel af æggene, og drys osten over.

  • 10.
    Vend forsigtigt den anden halvdel henover, og lad det stå og trække i et par minutter.

  • 11.
    Flyt omeletten over på en tallerken, og spis med godt brød til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1900 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
583 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 18.5 %6.3 g
Kulhydrat: 4 %1.4 g
Fedt: 77.5 %12.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;