Øl-granita med tomat og rosmarin

fork and spoon
Drikke
clock
0-30 min
Øl-granita med tomat og rosmarin
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 tomater

1 spsk. finthakket rosmarin

1 spsk. æblecidereddike eller hvidvinseddike

1 nip salt

2 dåser Svaneke First Mate øl

Sådan gør du

Blend tomaterne, og kom saften gennem en sigte, så du ikke får kernerne med. Bland tomatsaft med rosmarin, eddike, salt og øl. Hæld blandingen i en lille bradepande eller isbøtte, og kom det i fryseren. Efter 30 min. kradses der i det med en gaffel. Gentag hver halve time i 2 timer, til det er blevet til grov slush-ice. Server i kolde glas.

 

Energi pr. person: 303KJ/73Kcal.  

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 0,4 g. 
Kulhydrat: 2,4 g. 
Fedt: 0 g.