HjemOpskrifterØl-granita med tomat og rosmarin

Øl-granita med tomat og rosmarin

Måltidstype:
Drikke
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 tomater
  • 1 spsk finthakket frisk rosmarin
  • 1 spsk æblecidereddike eller hvidvinseddike
  • 1 knivspids salt
  • 1 flaske Svaneke First Mate øl

Sådan gør du

  • 1.
    Blend tomaterne, og kom saften gennem en sigte, så du ikke får kernerne med.

  • 2.
    Bland tomatsaft med rosmarin, eddike, salt og øl.

  • 3.
    Hæld blandingen i en lille bradepande eller isbøtte, og kom det i fryseren.

  • 4.
    Efter 30 min. kradses der i det med en gaffel.

  • 5.
    Gentag hver halve time i 2 timer, til det er blevet til grov slush-ice.

  • 6.
    Server i kolde glas.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
565 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
98 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 7.9 %0.5 g
Kulhydrat: 58.9 %3.4 g
Fedt: 1.7 %0.1 g
Alkohol: 31.5 %1.0 g
;