Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Nudelsuppe med shitake og spinat
Nudelsuppe med shitake og spinat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
3 spsk østerssauce
1⅕ liter grøntsagsbouillon
3 spsk sojasauce
1 tsk sambal oelek
3 tsk japansk riseddike
300 g shiitakesvampe
250 g spinatblade
3 forårsløg
300 g tørrede ægnudler
1 spsk sesamfrø
1 tsk tørrede chiliflager
SÅDAN GØR DU
1.
Kom grøntsagsbouillon i en gryde sammen med oyster sauce, soja, sambal oelek og riseddike.
2.
Varm det op til kogepunktet.
3.
Rens svampene, halver dem eller skær dem i skiver og kom dem i suppen.
4.
Lad det simre i 5 min.
5.
Rens spinaten og dup den tør.
6.
Snit forårsløgene fint.
7.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning og kom dem i suppen sammen med spinat og forårsløg.
8.
Sluk for varmen og server suppen med drys af sesamfrø og chiliflager.
Klima Kærlig opskrift
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5529 kj / 1321 kcal
Næringsindhold pr. 100g
250 kj / 60 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
17.6 %
2.6 g
Kulhydrat:
70.7 %
10.4 g
Fedt:
11.7 %
0.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;