Nudelsuppe med shitake og spinat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Nudelsuppe med shitake og spinat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1,2 l grøntsagsbouillon

3 spsk oyster sauce

3 spsk. soja

1 tsk. sambal oelek

1 spsk. riseddike

300 g shitake svampe

250 g spinat

3 forårsløg

300 g tørrede udon nudler

1 spsk. sesamfrø

1 tsk. chiliflager

Sådan gør du

Kom grøntsagsbouillon i en gryde sammen med oyster sauce, soja, sambal oelek og riseddike. Varm det op til kogepunktet. Rens svampene, halver dem eller skær dem i skiver og kom dem i suppen. Lad det simre i 5 min.

Rens spinaten og dup den tør. Snit forårsløgene fint. Kog nudlerne efter pakkens anvisning og kom dem i suppen sammen med spinat og forårsløg. Sluk for varmen og server suppen med drys af sesamfrø og chiliflager.

 

Energi pr. person: 1392KJ/333Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,8 g.
Kulhydrat: 10,1 g.
Fedt: 0,7 g.