HjemOpskrifterNudelsuppe med shitake og spinat

Nudelsuppe med shitake og spinat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 spsk østerssauce
  • 1.2 liter grøntsagsbouillon
  • 3 spsk sojasauce
  • 1 tsk sambal oelek
  • 3 tsk japansk riseddike
  • 300 g shiitakesvampe
  • 250 g spinatblade
  • 3 forårsløg
  • 300 g tørrede ægnudler
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 tsk tørret chiliflage

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom grøntsagsbouillon i en gryde sammen med oyster sauce, soja, sambal oelek og riseddike.

  • 2.
    Varm det op til kogepunktet.

  • 3.
    Rens svampene, halver dem eller skær dem i skiver og kom dem i suppen.

  • 4.
    Lad det simre i 5 min.

  • 5.
    Rens spinaten og dup den tør.

  • 6.
    Snit forårsløgene fint.

  • 7.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning og kom dem i suppen sammen med spinat og forårsløg.

  • 8.
    Sluk for varmen og server suppen med drys af sesamfrø og chiliflager.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5314 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
240 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 17.2 %2.4 g
Kulhydrat: 71.7 %10.1 g
Fedt: 11.1 %0.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;