4 personer
1,2 l grøntsagsbouillon
3 spsk oyster sauce
3 spsk. soja
1 tsk. sambal oelek
1 spsk. riseddike
300 g shitake svampe
250 g spinat
3 forårsløg
300 g tørrede udon nudler
1 spsk. sesamfrø
1 tsk. chiliflager
Kom grøntsagsbouillon i en gryde sammen med oyster sauce, soja, sambal oelek og riseddike. Varm det op til kogepunktet. Rens svampene, halver dem eller skær dem i skiver og kom dem i suppen. Lad det simre i 5 min.
Rens spinaten og dup den tør. Snit forårsløgene fint. Kog nudlerne efter pakkens anvisning og kom dem i suppen sammen med spinat og forårsløg. Sluk for varmen og server suppen med drys af sesamfrø og chiliflager.
Energi pr. person: 1392KJ/333Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,8 g.
Kulhydrat: 10,1 g.
Fedt: 0,7 g.