HjemOpskrifterNudelsuppe med teriyakisvampe og grønt

Nudelsuppe med teriyakisvampe og grønt

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 1 fed hvidløg
  • 20 g frisk ingefær
  • 4 forårsløg
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 3 stjerneanis
  • 1.5 l koncentreret oksefond
  • 3 spsk sojasauce
  • 300 g frisk spinat
  • 300 g shiitakesvampe
  • 3 spsk teriyakisauce
  • 1 spsk sesamfrø
  • 200 g ægnudler eller risnudler

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Hak hvidløg og ingefær fint.

  • 2.
    Snit forårsløgene fint.

  • 3.
    Varm 1 spsk. olie i en gryde, og svits hvidløg og ingefær sammen med stjerneanis i et minut.

  • 4.
    Tilsæt fond og sojasauce, og lad suppen simre i 10 min.

  • 5.
    Kom spinat i suppen.

  • 6.
    Smag på suppen, og tilsæt sojasauce, hvis den mangler salt.

  • 7.
    Varm resten af olien i en pande, og svits svampene ved høj varme i et par minutter.

  • 8.
    Tilsæt teriyakisauce og sesamfrø, og lad det koge ind.

  • 9.
    Sluk for varmen.

  • 10.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og kom dem i suppen sammen med svampene.

  • 11.
    Servér med et drys forårsløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11182 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
445 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 19.5 %5.1 g
Kulhydrat: 64.1 %16.8 g
Fedt: 16.4 %2.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;