HjemOpskrifterNudelsalat med sesamdressing og rester af grillet kalv og bønner

Nudelsalat med sesamdressing og rester af grillet kalv og bønner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 spsk sojasauce
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 spsk sesamfrø + ekstra til drys
  • 2 spsk sesamolie
  • 2 spsk risvinseddike eller hvidvinseddike
  • 0.5 dl vand
salat:
  • 250 g tørrede risnudler
  • 1 rød peberfrugt
  • 300 g edamamebønner
  • 150 g babyspinatblade
  • 50 g frosne grønne bønner
  • 200 g kalvekoteletter (koldt)

Sådan gør du

  • 1.
    Kom alle ingredienser til dressing i en blender, og blend den sammen.

  • 2.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og kom dem i en salatskål.

  • 3.
    Skær peberfrugt i tynde skiver, og kom dem i nudlerne sammen med edamamebønner, spinat og kogte bønner.

  • 4.
    Skær kalvekød i tynde skiver, og kom dem i salaten.

  • 5.
    Hæld dressingen over, og drys med sesamfrø.

  • 1.
    Kom alle ingredienser til dressing i en blender, og blend den sammen.

  • 2.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og kom dem i en salatskål.

  • 3.
    Skær peberfrugt i tynde skiver, og kom dem i nudlerne sammen med edamamebønner, spinat og kogte bønner.

  • 4.
    Skær kalvekød i tynde skiver, og kom dem i salaten.

  • 5.
    Hæld dressingen over, og drys med sesamfrø.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9380 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
712 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 17.8 %7.5 g
Kulhydrat: 43.7 %18.3 g
Fedt: 38.5 %7.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;