HjemOpskrifterNem pizza med mozzarella, kål og pesto

Nem pizza med mozzarella, kål og pesto

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 200 g færdig tomatsauce
  • 1 stort flute
  • 250 g friske mozzarella oste
  • 250 g blandet kål, fx rosenkål og savoykål
  • 100 g basilikumpesto
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Sådan gør du

  • 1.
    Flæk brødet og læg med skæresiden op ad på en bageplade med bagepapir.

  • 2.
    Kom tomatsauce på og derefter stykker af mozzarella.

  • 3.
    Bag pizzaerne ved 250°C i 10 min.

  • 4.
    Snit imens kålen meget fint og vend med pesto og citronsaft.

  • 5.
    Kom kålsalaten over de varme pizzaer.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10624 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1047 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 12.9 %7.9 g
Kulhydrat: 37.4 %23.0 g
Fedt: 49.7 %14.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;