Nem pizza med mozzarella, kål og pesto

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
nem-pizza-med-mozzarella-kael-og-pesto
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 stort flute

200 g færdig tomatsauce

250 g frisk mozzarella

250 g blandet kål, fx rosenkål og savoykål

100 g basilikumpesto

1 spsk citronsaft

Sådan gør du

Flæk brødet og læg med skæresiden op ad på en bageplade med bagepapir. Kom tomatsauce på og derefter stykker af mozzarella. Bag pizzaerne ved 250°C i 10 min. Snit imens kålen meget fint og vend med pesto og citronsaft. Kom kålsalaten over de varme pizzaer.
 

Energi pr. person: 2180KJ/520Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 10,9 g.
Kulhydrat: 18,1 g.
Fedt: 10,3 g.