Nem pizza med mozzarella, kål og pesto

0-30 min

Ingredienser

1 stort flute

200 g færdig tomatsauce

250 g frisk mozzarella

250 g blandet kål, fx rosenkål og savoykål

100 g basilikumpesto

1 spsk citronsaft

Flæk brødet og læg med skæresiden op ad på en bageplade med bagepapir. Kom tomatsauce på og derefter stykker af mozzarella. Bag pizzaerne ved 250°C i 10 min. Snit imens kålen meget fint og vend med pesto og citronsaft. Kom kålsalaten over de varme pizzaer.

 

Energi pr. person: 2180KJ/520Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 10,9 g.

Kulhydrat: 18,1 g.

Fedt: 10,3 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Nem pizza

Flæk brødet og læg med skæresiden op ad på en bageplade med bagepapir. Kom tomatsauce på og derefter stykker af mozzarella. Bag pizzaerne ved 250°C i 10 min. Snit imens kålen meget fint og vend med pesto og citronsaft. Kom kålsalaten over de varme pizzaer.

 

Energi pr. person: 2180KJ/520Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 10,9 g.

Kulhydrat: 18,1 g.

Fedt: 10,3 g.