HjemOpskrifterNem pestosuppe med ravioli og edamamebønner

Nem pestosuppe med ravioli og edamamebønner

Måltidstype:
Forret
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 liter hønsekødssuppe
  • 4 dl vand
  • 250 g tortellinier
  • 250 g edamamebønner
  • 2 spsk persillepesto

Sådan gør du

  • 1.
    Varm suppen sammen med vand i en gryde.

  • 2.
    Når suppen småkoger, tilsættes ravioli og edamamebønner.

  • 3.
    Lad det simre i 5 min., og rør så pestoen ( se evt. en opskrift her: https://meny.dk/opskrift/urtepesto-grundopskrift) i suppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4853 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
251 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 21.7 %3.2 g
Kulhydrat: 29.1 %4.3 g
Fedt: 49.2 %3.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;