4 personer
160 g chorizo
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 pakke frossen hønsesuppe
1 dåse hakkede tomater
75 g fuldkornsspaghetti
100 g frosne grønne bønner
Salt og sort peber
Tilbehør: parmesanost
Skær chorizo i skiver og skær løg i strimler. Hak hvidløget fint. Varm olien i en gryde og kom chorizo og løg i. Tilsæt hvidløg, når løgene har taget lidt farve. Kom så den frosne suppe i sammen med hakkede tomater. Når suppen er varm tilsættes spaghetti, der lige knækkes en gang. Efter 8 min tilsættes de frosne bønner. Smag til med salt og peber. Servér med et drys parmesanost.
Energi pr. person: 1316KJ/314Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,9 g.
Kulhydrat: 5 g.
Fedt: 4,3 g.