HjemOpskrifterNachos med chorizo, cheddar og avocado

Nachos med chorizo, cheddar og avocado

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 150 g chorizopølser
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk paprika
  • 1 dåse hakket tomat
  • salt
  • sort peber
  • 1 pose tortillachips med salt
  • 150 g revet lagret cheddarost
  • 2 avocadoer
  • 3 forårsløg
  • 2 2 friske jalapeñoer
  • 1 limefrugt
  • 1 håndfuld hakket frisk koriander

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Pil skindet af chorizoen, og skær den i små tern.

  • 2.
    Hak hvidløg fint.

  • 3.
    Varm olien i en gryde, og steg chorizoen i et par minutter.

  • 4.
    Tilsæt hvidløg og paprika, og steg videre i et minut.

  • 5.
    Kom hakkede tomater i, og krydr med lidt salt og peber.

  • 6.
    Lad tomatsaucen småkoge uden låg i 15 min., så den bliver mere koncentreret.

  • 7.
    Kom tortillachips i et ovnfast fad, og hæld saucen over.

  • 8.
    Drys revet cheddar på toppen, og kom fadet i ovnen ved 200 °C i 10-12 min., til osten er smeltet.

  • 9.
    Skær imens avocado i små tern, og skær forårsløg og jalapenos i tynde skiver.

  • 10.
    Drys grøntsagerne over de varme nachos.

  • 11.
    Servér med limebåde og frisk koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7380 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
677 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 16.3 %6.5 g
Kulhydrat: 7.6 %3.0 g
Fedt: 76.1 %13.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;