Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Muslinge-persillesuppe med pasta
Muslinge-persillesuppe med pasta
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg frisk blåmusling i skal
1 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
1 løg
250 g kartofler
1 spsk smør
1.5 dl tør hvidvin
200 g tørret pasta
1 bundt bredbladet persille
1.5 dl piskefløde
salt & sort peber
2 spsk friskpresset citronsaft
Sådan gør du
1.
Gå muslingerne efter.
2.
Kassér dem, hvis de er åbne, og ikke lukker sig, når du banker let på dem.
3.
Skyl dem i koldt vand.
4.
Skær hvidløg og bladselleri i tynde skiver, og skær løg i både.
5.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern.
6.
Smelt smørret i en stor gryde, og kom hvidløg, bladselleri og løg i.
7.
Steg det i 2 min., og kom så muslingerne i gryden.
8.
Vend dem rundt i grøntsagsblandingen, og hæld hvidvin over.
9.
Kom låg på gryden, og lad muslingerne dampe i 5-6 min., til de har åbnet sig.
10.
Brug en hulske til at fiske dem op af gryden, og sæt dem til side.
11.
Kom vand i gryden med muslinge-saften og grøntsagerne.
12.
Kom kartoflerne i suppen, og lad det simre under låg i 20 min., til kartoflerne er møre.
13.
Kog pastaen al dente i velsaltet vand.
14.
Sigt vandet fra.
15.
Hak imens persillen groft, og gem lidt af den til servering.
16.
Kom persille og fløde i suppen de sidste 5 min. af kogetiden.
17.
Blend så suppen med en stavblender, og smag til med salt, peber og citronsaft.
18.
Kom muslingerne tilbage i suppen, og varm dem igennem.
19.
Servér med pastaen og et drys persille.
Fisk og skaldyr
Suppe
SPISETID opskrift
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10610 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
528 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
24.7 %
7.7 g
Kulhydrat:
39.1 %
12.1 g
Fedt:
32.2 %
4.6 g
Alkohol:
4 %
0.7 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;