Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Mørbrad af gris med asparges, ærter, blomkålspure og urteolie
Mørbrad af gris med asparges, ærter, blomkålspure og urteolie
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 svinemørbrad
salt
sort peber
1 spsk smør
1 blomkål
50 g flødeost
1 Bunch grøn asparges
50 g frosne ekstrafine ærter
Urteolie
1 1 håndfuld estragonblade
1 håndfuld frisk mynte
6 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
salt
sort peber
1 spsk olivenolie
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Blend ingredienserne til urteolien sammen, og smag til med lidt salt og peber.
2.
Krydr mørbraden med salt og peber, og brun den på alle sider ved middelhøj varme.
3.
Skru ned til middel varme og steg videre, 4 min. på alle 4 sider.
4.
Lad kødet hvile i 10 min., inden det skæres ud i tykke skiver.
5.
Imens deles blomkål i buketter og dampes i en gryde med lidt vand i bunden.
6.
Sigt vandet fra, og blend blomkålen med flødeost.
7.
Smag til med salt.
8.
Bræk bunden af aspargesene, og del dem i 2-3 stykker hver.
9.
Kom dem i en gryde sammen med ærterne og en smule vand, og damp dem under låg i 5 min.
10.
Sigt overskydende vand fra.
11.
Servér mosen med udskåret kød, ærter og asparges, og top med urteolien.
SPISETID opskrift
Svin
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6724 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
619 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
22 %
8.0 g
Kulhydrat:
8.5 %
3.1 g
Fedt:
69.5 %
11.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;