HjemOpskrifterMini-tacos med mørbrad af gris, kål, grillet ananas, guacamole og tomatsalsa

Mini-tacos med mørbrad af gris, kål, grillet ananas, guacamole og tomatsalsa

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Mini-tacos
  • 1 rød spidskål
  • 2 forårsløg
  • 1 frisk chili
  • 1 ananas
  • 1 svinemørbrad af dansk Frilandsgris
  • 2 tsk smagsneutral olie
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 8 små tortillaer
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 krukke /glas tomatsalsa
Guacamole
  • 2 modne avocadoer
  • 0.5 dl creme fraiche 5%
  • 1 limefrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk sort peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Snit spidskål meget fint.

  • 2.
    Hak forårsløg fint, og skær chilien i tynde skiver.

  • 3.
    Skær en ananas i mundrette tern, og grill ternene på en varm grillpande, til de får farve, men stadig har lidt bid.

  • 4.
    Mos avocadoerne med en gaffel.

  • 5.
    Bland med creme fraiche, limesaft og et presset fed hvidløg.

  • 6.
    Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

  • 7.
    Skær mørbraden i strimler, og vend dem i olie og spidskommen.

  • 8.
    Svits strimlerne på en varm pande, og gem halvdelen af kødstrimlerne til en anden ret.

  • 9.
    Varm tortillapandekagerne i ovnen eller på en pande, og læg dem op på et fad.

  • 10.
    Anret tortillaerne med snittet kål, strimler af mørbrad, ananas, forårsløg, chili og koriander.

  • 11.
    Servér med guacamole og tomatsalsa.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9123 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
335 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 21.3 %4.2 g
Kulhydrat: 44.1 %8.7 g
Fedt: 34.6 %3.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;