Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Mini-tacos med mørbrad af gris, kål, grillet ananas, guacamole og tomatsalsa
Mini-tacos med mørbrad af gris, kål, grillet ananas, guacamole og tomatsalsa
Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Mini-tacos
1 rød spidskål
2 forårsløg
1 frisk chili
1 ananas
1 svinemørbrad af dansk Frilandsgris
2 tsk smagsneutral olie
1 tsk stødt spidskommen
8 små tortillaer
1 håndfuld frisk koriander
1 krukke /glas tomatsalsa
Guacamole
2 modne avocadoer
0.5 dl creme fraiche 5%
1 limefrugt
1 fed hvidløg
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Snit spidskål meget fint.
2.
Hak forårsløg fint, og skær chilien i tynde skiver.
3.
Skær en ananas i mundrette tern, og grill ternene på en varm grillpande, til de får farve, men stadig har lidt bid.
4.
Mos avocadoerne med en gaffel.
5.
Bland med creme fraiche, limesaft og et presset fed hvidløg.
6.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
7.
Skær mørbraden i strimler, og vend dem i olie og spidskommen.
8.
Svits strimlerne på en varm pande, og gem halvdelen af kødstrimlerne til en anden ret.
9.
Varm tortillapandekagerne i ovnen eller på en pande, og læg dem op på et fad.
10.
Anret tortillaerne med snittet kål, strimler af mørbrad, ananas, forårsløg, chili og koriander.
11.
Servér med guacamole og tomatsalsa.
Madpakke
Snacks
Hovedret
Fest
Snack og tapas
Wraps
Svin
Mexicansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9123 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
335 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
21.3 %
4.2 g
Kulhydrat:
44.1 %
8.7 g
Fedt:
34.6 %
3.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;