Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Menuierestegt rødspætte med pastinak i grov sennepscreme
Menuierestegt rødspætte med pastinak i grov sennepscreme
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 dl hvedemel
8 rødspættefileter
salt & friskkværnet peber
revet skal af 1 citron (usprøjtet)
grov sennepscreme
4 dl fløde
2 dl vand
2 spsk grov sennep
2 spsk æblecidereddike
salt & sort peber
1 kg pastinak i mindre stykker
2 røde æbler i både
3 fint hakket forårsløg
pynt: hakket kruspersille
Sådan gør du
1.
Skyl rødspættefileter og dup dem.
2.
Bland mel med salt og peber.
3.
Rul rødspætte fileter og vend dem i melblandingen og revet citron skal.
4.
Smelt smørret på en pande og steg rødspættefileterne i ca. 4 min på hver side.
5.
Check at fisken er gennemstegt.
6.
Skræl /skrub pastinakkerne og skær dem i grove stykker.
7.
Bland grov sennepscreme sammen.
8.
Vend det sammen med pastinakker i en bradepande og steg dem i ovn ved 200 grader i ca. 30 min.
9.
Inden servering vendes æblebåde og finthakket forårsløg i blandingen.
10.
Servér med lune stegte rødspætte ruller og drys med persille.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7558 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
276 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
44.6 %
7.2 g
Kulhydrat:
47 %
7.6 g
Fedt:
8.4 %
0.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;