HjemOpskrifterMarry me Chicken (Kylling i cremet sauce med soltørret tomat)

Marry me Chicken (Kylling i cremet sauce med soltørret tomat)

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingebryst
  • salt
  • sort peber
  • 50 g hvedemel
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk olie
  • 50 g soltørrede tomater
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk chiliflage
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 dl piskefløde
  • 25 g fintrevet parmigiano reggiano
  • 1 håndfuld frisk basilikum
    Tilbehør
    • pasta eller ris

    Sådan gør du

    Fremgangsmåde
    • 1.
      Krydr kyllingen med salt og peber på begge sider, og vend den i mel.

    • 2.
      Drys overskydende mel fra.

    • 3.
      Hak hvidløget fint.

    • 4.
      Smelt smør og olivenolie sammen i en pande, og brun kyllingen på begge sider ved middel varme.

    • 5.
      Tag kyllingen af panden og læg den til side.

    • 6.
      Kom hvidløg i panden sammen med soltørret tomat, oregano og chiliflager.

    • 7.
      Steg i et minut, og tilsæt bouillon og fløde.

    • 8.
      Kom parmesan og lidt salt og peber i, og lad saucen boble i 2 min.

    • 9.
      Kom kyllingen tilbage i panden, og lad retten simre færdig i 5 min.

    • 10.
      Drys med grofthakket basilikum eller persille.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    7615 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    716 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 0.9 g
    Protein: 30.6 %12.9 g
    Kulhydrat: 11.2 %4.7 g
    Fedt: 58.2 %11.3 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;