HjemOpskrifterMarokkanske hotdogs

Marokkanske hotdogs

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 stort rødløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 dl granatæblekerne
  • 1 dl grofthakkede pistacienød
  • 1 dl god olivenolie
  • 0.5 presset citron (saften)
  • salt & peber
  • 8 krydret pølse (lammepølser)
  • 8 brioche hotdogbrød (eller dine favorit hotdogbrød)

Sådan gør du

  • 1.
    Grill peberfrugterne på en meget varm grillpande, så de tager farve hele vejen rundt.

  • 2.
    Skær peberfrugterne i små tern, og kom dem i en passende skål.

  • 3.
    Vend dem nænsomt sammen med rødløg snittet i tynde strimler, finthakket bredbladet persille, granatæblekerner, pistacienødder, olivenolie og citronsaft.

  • 4.
    Smag salsaen til med salt og peber.

  • 5.
    Rist pølserne i ca. 15 minutter på en tør pande ved lav til medium varme, indtil de er sprøde og har en gylden farve.

  • 6.
    Grill hotdogbrødene på grillpanden, så de får grillstriber og bliver lune.

  • 7.
    Fyld hvert hotdogbrød med en varm lammepølse, og top med et par gode skefulde salsa.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16797 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1050 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 11.8 %7.3 g
Kulhydrat: 25.7 %15.8 g
Fedt: 62.5 %17.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;