Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Marokkanske frikadeller

60-90 min
4 personer

Ingredienser

500 g hakket kalv, lam eller okse, eller en blanding
200 g arborio ris
1 tsk sød røget paprika
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt koriander
sort peber
2 tsk groft salt
1 spsk smør + 1 spsk olivenolie
2 løg
1 stor håndfuld bredbladet persille
0,5 g safran
½ l grøntsags- eller hønsebouillon

Tilbehør: brød

Kom hakket kød i en skål og bland med ris, paprika, kanel og koriander. Krydr godt med salt og peber og lad farsen trække i en halv time. Form til frikadeller og steg i en blanding af smør og olie i en stor pande med låg. Skær løg i tern og hak persille groft. Kom begge dele i gryden sammen med safran. Hæld bouillon over og sænk varmen. Lad retten simre under låg i 45 min. Vend kødbollerne efter 20 min. Server med brød til.

 

Energi pr. person: 2062KJ/493Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,8 g.
Kulhydrat: 12,1 g.
Fedt: 5,6 g.

 

Marokkanske frikadeller

Kom hakket kød i en skål og bland med ris, paprika, kanel og koriander. Krydr godt med salt og peber og lad farsen trække i en halv time. Form til frikadeller og steg i en blanding af smør og olie i en stor pande med låg. Skær løg i tern og hak persille groft. Kom begge dele i gryden sammen med safran. Hæld bouillon over og sænk varmen. Lad retten simre under låg i 45 min. Vend kødbollerne efter 20 min. Server med brød til.

 

Energi pr. person: 2062KJ/493Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,8 g.
Kulhydrat: 12,1 g.
Fedt: 5,6 g.