Marcipantrøfler med abrikos og nougat

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

50 g mandler
50 g nougat
50 g tørrede abrikoser
150 g marcipan
100 g flormelis

Sådan gør du

Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem stå lidt, til skindet kan smuttes af dem. Kom dem i en bradepande og rist dem gyldne i ovnen ved 190°C i 5-10 min. Hak dem fint. Skær abrikoser i meget små tern. Ælt abrikoserne ind i marcipanen og den i 20 lige store stykker. Ælt de hakkede mandler ind i nougaten og del den i 20 lige store stykker. Læg en stykke nougat i midten af hvert stykke marcipan og form det til kugler. Rul dem i flormelis. Opbevares i lufttæt beholder og kan holde sig i 7-10 dage.
I en voksenversion kan man evt. tilsætte 1-2 spsk. Cointreau eller Grand Marnier til marcipanen.

 

Energi pr. stk.: 312KJ/75Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 54,4g.
Fedt: 23,5 g.