Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Marcipantrøfler med abrikos og nougat

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
6 personer

Ingredienser

50 g mandler
50 g nougat
50 g tørrede abrikoser
150 g marcipan
100 g flormelis

Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem stå lidt, til skindet kan smuttes af dem. Kom dem i en bradepande og rist dem gyldne i ovnen ved 190°C i 5-10 min. Hak dem fint. Skær abrikoser i meget små tern. Ælt abrikoserne ind i marcipanen og den i 20 lige store stykker. Ælt de hakkede mandler ind i nougaten og del den i 20 lige store stykker. Læg en stykke nougat i midten af hvert stykke marcipan og form det til kugler. Rul dem i flormelis. Opbevares i lufttæt beholder og kan holde sig i 7-10 dage.
I en voksenversion kan man evt. tilsætte 1-2 spsk. Cointreau eller Grand Marnier til marcipanen.

 

Energi pr. stk.: 312KJ/75Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 54,4g.
Fedt: 23,5 g.

Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem stå lidt, til skindet kan smuttes af dem. Kom dem i en bradepande og rist dem gyldne i ovnen ved 190°C i 5-10 min. Hak dem fint. Skær abrikoser i meget små tern. Ælt abrikoserne ind i marcipanen og den i 20 lige store stykker. Ælt de hakkede mandler ind i nougaten og del den i 20 lige store stykker. Læg en stykke nougat i midten af hvert stykke marcipan og form det til kugler. Rul dem i flormelis. Opbevares i lufttæt beholder og kan holde sig i 7-10 dage.
I en voksenversion kan man evt. tilsætte 1-2 spsk. Cointreau eller Grand Marnier til marcipanen.

 

Energi pr. stk.: 312KJ/75Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 54,4g.
Fedt: 23,5 g.