Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Marcipantrøfler med abrikos og nougat
Marcipantrøfler med abrikos og nougat
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
50 g blød nougat
50 g mandler
50 g tørrede abrikoser
150 g marcipan
100 g flormelis
SÅDAN GØR DU
1.
Hæld kogende vand over mandlerne og lad dem stå lidt, til skindet kan smuttes af dem.
2.
Kom dem i en bradepande og rist dem gyldne i ovnen ved 190°C i 5-10 min.
3.
Hak dem fint.
4.
Skær abrikoser i meget små tern.
5.
Ælt abrikoserne ind i marcipanen og den i 20 lige store stykker.
6.
Ælt de hakkede mandler ind i nougaten og del den i 20 lige store stykker.
7.
Læg en stykke nougat i midten af hvert stykke marcipan og form det til kugler.
8.
Rul dem i flormelis.
9.
Opbevares i lufttæt beholder og kan holde sig i 7-10 dage.
10.
I en voksenversion kan man evt. tilsætte 1-2 spsk.
11.
Cointreau eller Grand Marnier til marcipanen.
Juleknas
Jul
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7140 kj / 1706 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1785 kj / 426 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.4 g
Protein:
5.6 %
5.9 g
Kulhydrat:
66.1 %
69.4 g
Fedt:
28.3 %
13.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;