HjemOpskrifterMarcipannougat Hjerter

Marcipannougat Hjerter

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 200 g flormelis
  • 200 g mandler
  • 200 g blød nougat
  • mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • pastafarve

Sådan gør du

  • 1.
    Skold og smut mandlerne.

  • 2.
    Mal dem fint.

  • 3.
    Ælt mandler og flormelis sammen.

  • 4.
    Rul marcipanen ud mellem to stykker bagepapir til en 3-4 mm tyk plade.

  • 5.
    Gør det samme med nougaten og læg den oven på halvdelen af marcipanen.

  • 6.
    Fold marcipanen og tryk den sammen omkring nougaten.

  • 7.
    Tryk små hjerter ud med en form (eller skær dem selv ud).

  • 8.
    Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn og dyp hvert hjerte deri.

  • 9.
    Pynt med kagepynt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12631 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2105 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 6.4 g
Protein: 7.9 %9.8 g
Kulhydrat: 42 %52.0 g
Fedt: 50.1 %28.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;