HjemOpskrifterMarcipankugler med hasselnødder og kakaopulver

Marcipankugler med hasselnødder og kakaopulver

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 400 g marcipan
  • 0.25 dl friskpresset appelsinsaft
  • 150 g blød nougat
  • 100 g ristede hasselnødder
  • 25 g kakaopulver

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hasselnødder ristes på en pande til skallen begynder at slippe.

  • 2.
    Herefter kan skallen gnubbes af i et rent viskestykke.

  • 3.
    Nødderne hakkes fint og stilles til side.

  • 4.
    Appelsinsaften æltes ind i marcipanen og nougat skæres i små tern.

  • 5.
    Tag små stykker af marcipanen og tryk det fladt og pak nougaten ind i marcipanen.

  • 6.
    Tril marcipan og nougat til små kugler.

  • 7.
    Halvdelen af kuglerne trilles i de finthakkede ristede hasselnødder og den anden halvdel trilles i kakaopulver.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14048 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2007 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 5.2 g
Protein: 8.6 %10.2 g
Kulhydrat: 35.9 %42.4 g
Fedt: 55.5 %30.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;