HjemOpskrifterMarcipankugler med hasselnødder og kakaopulver

Marcipankugler med hasselnødder og kakaopulver

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 400 g marcipan
  • ¼ dl friskpresset appelsinsaft
  • 150 g blød nougat
  • 100 g ristede hasselnødder
  • 25 g kakaopulver

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hasselnødder ristes på en pande til skallen begynder at slippe.

  • 2.
    Herefter kan skallen gnubbes af i et rent viskestykke.

  • 3.
    Nødderne hakkes fint og stilles til side.

  • 4.
    Appelsinsaften æltes ind i marcipanen og nougat skæres i små tern.

  • 5.
    Tag små stykker af marcipanen og tryk det fladt og pak nougaten ind i marcipanen.

  • 6.
    Tril marcipan og nougat til små kugler.

  • 7.
    Halvdelen af kuglerne trilles i de finthakkede ristede hasselnødder og den anden halvdel trilles i kakaopulver.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13634 kj / 3259 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1948 kj / 466 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.3 g
Protein: 6.5 %7.4 g
Kulhydrat: 48.3 %55.3 g
Fedt: 45.2 %23.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;