Marcipankugler med hasselnødder og kakaopulver

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Marcipankugler
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

400 g marcipan

25 g appelsinsaft

150 g nougat

100 g ristede hasselnødder

25 g kakao

Sådan gør du

Hasselnødder ristes på en pande til skallen begynder at slippe. Herefter kan skallen gnubbes af i et rent viskestykke. Nødderne hakkes fint og stilles til side.

Appelsinsaften æltes ind i marcipanen og nougat skæres i små tern. Tag små stykker af marcipanen og tryk det fladt og pak nougaten ind i marcipanen. Tril marcipan og nougat til små kugler. Halvdelen af kuglerne trilles i de finthakkede ristede hasselnødder og den anden halvdel trilles i kakaopulver.

Energi pr. person: 1793 Kj/  427 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g
Protein: 11,1 g.
Kulhydrat: 43,1 g.
Fedt: 29,9 g.