Mammas kødboller (polpette della mamma)

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g hakket svinekød
50 g skalotteløg
1 fed hvidløg
Tørret timian/oregano
1 økologisk citron
Rasp
Mineralvand med brus
1 æg
Salt & peber
500 g tomatsauce
Friskrevet parmesanost
Smør
Ekstra jomfru olivenolie

Sådan gør du

Hak hvidløg og løg og bland det sammen med kødet. Tilsæt en skefuld timian/oregano, reven citronskal, en lille håndfuld rasp, 1 æg, en sjat danskvand, salt og peber. Rør det hele godt sammen. Riv en håndfuld parmesanost og rør det i kødblandingen. Lav små kødboller og steg dem sprøde i halvt smør/olie. Når de er næsten færdigstegte tilsættes tomatsaucen. Lad det simre i ca. 5 minutter.

Server retten som en del af et tapasbord.

 

Energi pr. person:
1792 kJ (427 kcal)

Næringsindhold:
Protein: 31,3 g
Fedt: 24 g
Kulhydrat: 22 g