Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lun kartoffelsalat med brombær, forårsløg og aspargesbroccoli
Lun kartoffelsalat med brombær, forårsløg og aspargesbroccoli
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
660 g små kartofler
3 forårsløg
200 g asparges broccoli
1 spsk olivenolie
0.5 tsk salt
100 g frisk spinat
125 g brombær
1 bundt skovsyre
dressing:
1 spsk sherryeddike
1 tsk dijonsennep
2 spsk olivenolie
1 tsk citronskal (usprøjtet)
1 spsk honning
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Sådan gør du
1.
Kog kartoflerne, til de er møre, men stadig har lidt bid.
2.
Imens skylles og hakkes forårsløg fint.
3.
Varm en pande op med lidt olivenolie, og steg aspargesbroccoli i ca. 2-3 minutter, til de får en fin gylden farve.
4.
Smag til med salt.
5.
Til dressingen blandes sherryeddike, dijonsennep, olivenolie, revet citronskal, honning, salt og friskkværnet sort peber sammen.
6.
Anret kartofler, spinat, aspargesbroccoli, forårsløg og danske brombær på et stort fad.
7.
Hæld dressingen over, og pynt med rød skovsyre og rosmarin.
8.
Servér fx retten som tilbehør til grillet kød.
9.
Tip: Du kan også skifte dressingen ud med brunet smør og pynte med dild og purløg – så er kartoffelsalaten perfekt til grillet fisk eller skaldyr.
Tilbehør
Hovedret
Salater
Salater
Vegetar
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4581 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
369 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
10.3 %
2.2 g
Kulhydrat:
54.6 %
11.9 g
Fedt:
35.1 %
3.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;